Ads 468x60px

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja


Blog jdoo.info ne jamči za točnost, pouzdanost, istinitost, ispravnost ili dostupnost bilo kojeg podatka pohranjenog na ovim stranicama.

Informacije sadržane na blogu jdoo.info nisu zamjena za profesionalni poslovni savjet i ne smiju se smatrati osnovom za donošenje odluka o poslovanju.

Korištenjem ovog bloga podrazumijeva se da ste suglasni da jdoo.info neće biti smatran odgovornim za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu. Pregledavanjem i korištenjem sadržaja podrazumijeva se da ste prihvatili daljnje uvjete korištenja bloga.

Sadržaje objavljene na jdoo.info dozvoljeno je čitati i preuzimati samo za osobne i nekomercijalne svrhe te se ne smiju distribuirati trećim osobama bez izričite suglasnosti vlasnika bloga. Kopiranje je dopušteno samo uz zadržavanje svih napomena i upozorenja o autorskim pravima i vlasništvu bilo koje vrste, te ograničenja od odgovornosti i uputa koja su navedena na blogu.

Svi sadržaji koji su objavljeni na blogu jdoo.info, uključujući vijesti, autorske članke, slike i sve informacije koje odašilju autori, kao i sav drugi materijal koji se nalazi na blogu, služe isključivo u informativne svrhe.

jdoo.info poduzet će odgovarajuće napore kako bi informacije na ovoj internetskoj stranici bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti.

Svi korisnici bloga suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja na ovoj internetskoj stranici te da jdoo.info neće biti smatran odgovornim za bilo kakvu izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja jdoo.info kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove internetske stranice.

jdoo.info zadržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ove internetske stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne najave te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

jdoo.info sadrži informacije trećih strana i linkove na druge internetske stranice nad kojima nema nikakvu kontrolu. Takve su informacije označene na odgovarajući način uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba. jdoo.info ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti i ne preuzima nikakvu odgovornost za iste.

On line diskusije, ankete i forumi djelo su korisnika bloga, a točnost navoda koje iznose korisnici ne provjerava stručni tim bloga jdoo.info. Mišljenja izražena u forumima, komentarima i anketama predstavljaju stajalište korisnika bloga i ne moraju se podudarati sa stajalištem uredništva jdoo.info.

Blog jdoo.info sadrži informacije o brojnim temama, proizvodima i uslugama vezanim uz jdoo. Svrha tih informacija nije davanje profesionalnih pravnih savjeta ili uputa o upotrebi pojedinih proizvoda, kao niti promocija pojedinih proizvoda.
Za savjete i upute o proizvodima i uslugama koji se spominju na ovoj internetskoj stranici, molimo obratite se izravno proizvođačima i davateljima usluga.